grejer för bilen, till bilen och åt bilen

Biltillbehör och delar


skrivet den 24 jul av Björn, klockan:15:44
Var ska man egentligen handla biltillbehör? Man vill ju inte alltid bara handla det billigaste, man vill ju faktiskt ha lite kvalitet också. Så vart vänder man sig när det är dagsa för nya delar till sin pärla?

Det klassiska är ju ändå att ta sig till sitt lokala Biltema. Ett stort utbud och priser på biltillbehör som inte får plånboken att spontant självantända. Men ibland får man precis vad man betalar för. Själv har jag dock inga större skräckhistorier att berätta om vid mina inköp på Biltema, grejorna har hållt bra.

Mekonomen finns ju också, men jag har slutat att handla där sedan den där tjejen från Mekonomen Direkt som pratar ut i luften och ser oförskämt glad ut dök upp i reklamfilmerna. Det känns olustigt på något sätt och jag är rädd för att råka ut för henne. Det är säkerligen ren och skär ondska som ligger bakom. Men för folk som inte reagerar våldsamt på tv-reklam så är ju Mekonomen givetvis ett fullgott alternativ.

Nätbutiker finns det ju gott om och så även när det gäller biltillbehör och delar. World wide web (jag är fast i nittiotalet) bjuder på en hel del, både begagnat och nytt. Det är bara att googla runt en liten stund och man hittar snabbt det man behöver. Värt att tänka på är ju att frakten på biltillbehör och delar kan springa iväg rätt rejält då det ofta kan röra sig om både skrymmande och tunga prylar. Och det är lite svårt att känna och klämma virtuellt.

Currently rated 1.5 by 219 people

  • Currently 1,495393/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed